Voor de webshops

Voor de webshopeigenaren proberen we een zo breed mogelijk aanbod in artikelen te kunnen aanbieden, zodat elke webshop, in welke categorie dan ook, gevuld kan worden. Op dit moment zijn we nog in de opstartfase en is het aanbod nog beperkt. Er kan daarom nog kosteloos gebruik gemaakt worden van het dashboard. Zodra het aanbod groter is zal, afhankelijk van het aantal aangesloten leveranciers, een bedrag van maximaal € 15,- per maand of € 150,- per jaar in rekening worden gebracht. Deze bedragen zijn per webshop waarop assortiment aangeboden wordt. Met deze vergoeding proberen we het dashboard verder uit te breiden en technisch up to date te houden.

Naast het tarief voor het gebruik van het dashboard kunnen leveranciers ook een bedrag in rekening brengen voor het gebruik van de product feed. Kijk daarom op de pagina van de leverancier van je keuze naar de voorwaarden die van toepassing zijn.

Een leverancier moet je als klant accepteren voor je de producten kunt gaan verkopen. Op de leverancierspagina vind je de contactgegevens en informatie over hoe je aan te melden.

Elke leverancier verstuurt zelf de orders. Het is daardoor niet mogelijk om bestellingen van verschillende leveranciers te combineren in een pakket. Je kunt daardoor te maken krijgen met dubbele verzend- en handlingskosten. Hou daar rekening mee met de indeling van je webshop.

Veel succes met de verkoop!