WooCommerce plugin beschikbaar

Heb je jouw webshop in WordPress/WooCommerce gebouwd, dan kun je nu gebruik maken van de plugin die via het dashboard op Dropshipxl.nl op te halen is. Indien je geregistreerd bent bij Dropshipxl.nl en je registratie is goedgekeurd, ga dan naar ‘API-instellingen’. Onderaan de pagina vind je de link naar de plugin en informatie over hoe … Meer lezen

Dropshipper-eu.nl toegevoegd

Leverancier Dropshipper-eu.nl voor leveringen naar België en Duitsland is aan de groothandels toegevoegd. Om orders te plaatsen in deze webwinkel dien je ook over een account op Dropshipper-eu.nl te beschikken.

API voor Shopify toegevoegd.

Voor de gebruikers van een Shopify website is het nu ook mogelijk om een product- en/of orderkoppeling te maken met ons dashboard. Instructies voor het koppelen vind je op het dashboard onder API-instellingen.

De eerste koppelingen kunnen gemaakt worden!

Ons dashboard is zover dat de eerste koppelingen gemaakt kunnen worden voor websites die zelf rechtstreeks op het dashboard koppelen. De benodigde informatie voor de koppeling kun je na registratie en goedkeuring vinden in je account. De functionaliteiten, koppelingen en productlijnen worden langzamerhand verder uitgebreid.

Dropshipxl in aanbouw

De bouw van onze website met programmatuur is begonnen. Binnenkort verwachten wij de eerste groothandels en daarna website eigenaren op ons dashboard te verwelkomen. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws.